Den här bloggen kommer ju inte att vinna pris för den mest uppdaterade det senaste året precis… Man kan ju tro att allt är stiltje och inget har hänt under året, men se, så är inte fallet. Det har hänt väldigt mycket och speciellt kopplat till hus, inredning, boende och sånt.

Här är en av anledningarna till att vi inte har överarbetat i fjällen.

Hej då Huset (som vi bebott i 19 år)!

Hej Lägenhet!

Ja, vi har alltså sålt huset och köpt lägenhet. Så vi har fått vår beskärda del av packning, renovering, rensning, städning och you name it… Vi började redan sommaren/hösten 2011 med rensning och ordningställande av huset för visning och försäljning. Köpte en lägenhet med tillträde 1 nov 2011 och sen väntade några månaders totalrenovering av lägenheten. Phu! Flyttlasset gick definitivt i slutet på februari, från huset till en nyrenoverad lägenhet – skönt!

Som en del i husförsäljningen flyttade vi det lilla lilla timmerhus som vi haft som hundhus hemma. Det står nu i fjällen och det kommer ett inlägg med bilder från den flytten strax.